Connect with us

Cele mai bune sfaturi, pentru o viata sociala mai buna

LIFESTYLE

Cele mai bune sfaturi, pentru o viata sociala mai buna

Atunci cand ii privesti pe cei care au multi prieteni, ai senzatia ca sunt pur si simplu populari si ca le este foarte usor sa lege conversatii. In realitate, nu toti au acest dar de a fi sociabili si de a avea o atitudine relaxata.

Daca vrei sa iti faci mai usor prieteni, fara a renunta la felul tau de a fi, iata ce lucruri trebuie sa incepi sa le pui in aplicare, cand intri in dialog cu cineva:

# Fa-l pe celalalt sa vorbeasca despre lucrurile care ii plac. Chiar daca nu toti recunosc, tuturor le place sa vorbeasca despre ce ii pasioneaza, despre ce convingeri au. Din acel punct, puteti descoperi ca aveti interese comune.

# In conversatie, nu folosi fiecare ocazie pentru a spune ceva despre tine. Este neplacut pentru interlocutor, atunci cand iti povesteste ceva, sa spui ce ti s-a intamplat tie, intr-o situatie asemanatoare. Fa asta doar dupa ce acesta a terminat si asculta-l activ.

# Nu te contrazice ostil. Atunci cand interlocutorul iti spune ceva cu care nu esti de acord, asteapta intai sa-i intelegi punctul de vedere, apoi expune-l pe al tau, fara a sugera ca detii adevarul absolut. Schimbul de opinii poate fi o punte care leaga prietenii adevarate.

# Cere sfaturi. Asta il va face pe celalalt sa simta ca ai incredere in el si ca ii respecti opiniile. Asigura-te ca intentiile lui sunt oneste.

# Adopta o atitudine optimista. Oamenilor le place sa se simta in largul lor alaturi de ceilalti. Nu poti face asta daca ai o atitudine negativa, si ceea ce vei reusi sa faci va fi sa-i respingi. Viata nu este tocmai usoara, prin urmare nu trebuie sa creezi si mai multa tensiune, prin atitudinea ta.

sursa foto: Fiskscs

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus