Connect with us

5 schimbari pe care sa le faci VARA ACEASTA

LIFESTYLE

5 schimbari pe care sa le faci VARA ACEASTA

Parca ieri era luna decembrie, iar tu faceai planuri, plina de entuziasm, ca 2016 va fi un an exceptional. Acum ca a venit vara, este timpul sa-ti reevaluezi acele planuri si sa le pui in aplicare.

Iata cum poti sa profiti de vara, pentru a-ti imbunatati viata:

# Iesi mai mult in aer liber. Acum nu mai ai nicio scuza sa stai in casa. Chiar daca nu ai foarte multi prieteni, sunt o gramada de activitati pe care le poti face, chiar si singura: plimbatul in parc, cu bicicleta, cititul in natura, relaxarea la piscina, plimbarile tarzii, cand orasul inca este animat, mersul la evenimentele de la terase etc.

# Schimba-ti stilul alimentar. Vara, fiind foarte cald, nu mai poti manca foarte multe grasimi si carbohidrati, iar tu ar trebui sa profiti de asta, si sa consumi cat mai multe salate si fructe proaspete. Astfel, fara prea mult efort, vei avea un corp numai bun de aratat pe plaja, in costum de baie.

# Intalneste-te cu prieteni vechi. In restul anului, este posibil sa-ti neglijezi prietenii sau rudele. Vara, exista sanse mai mari sa ai mai mult timp liber, prin urmare intereseaza-te de cei apropiati si intalniti-va. Momentele cu cei dragi sunt de nepretuit, prin urmare, nu trebuie amanate.

# Dormi mai mult. Canicula cu siguranta te va ajuta in acest sens, pentru ca vei resimti mai tare oboseala. Profita de zilele libere sau de programul mai putin incarcat si odihneste-te. Este mai important decat orice!

# Invata ceva nou. Se spune ca fiecare vara are o poveste, asa ca de ce sa nu ai si tu? Nu pentru ceilalti, ci pentru tine! Invata sa inoti, sa faci scufundari, mergi la un curs de arta, sau orice altceva te pasioneaza.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus