Connect with us

Mi-am mai făcut 3 TATUAJE!!!

ADELINA

Mi-am mai făcut 3 TATUAJE!!!

Mi-am mai făcut 3 TATUAJE!!!

V-am pus că ador tatuajele și că vreau să îmi fac cât mai multe. Ei bine, iată care sunt cele mai noi 3 picturi realizate pe piele care au devenit acum parte din colecția mea!

 

Dragii mei, după cum deja ştiţi, tatuajele sunt o mare pasiune a mea. Îmi place sa comemorez momentele importante ale vieţii mele prin picturile pe piele. Așa cum v-am mai lăsat să înțelegeți, intenționam să nu mă opresc și să continui să îmi fac astfel de tatuaje. Astăzi mă bucur să vă arăt care sunt cele mai noi 3 mici astfel de picturi care au devenit acum parte din mine.

Momentan am 23 de tatuaje, cele mai recente fiind o cruce, aripi de înger și cea mai veche rugăciune din lume.

De cate ori aleg să revin în cabinetul artistului tatuator, optez pentru mesaje pozitive, care să-mi transmită o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele și le ascult de cate ori vreau să mă relaxez și să-mi vindec mintea și sufletul de tot felul de încărcături energetice și nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume dată oamenilor pentru a-i ajuta să se conecteze la energia universală.

Aripile de îngeri și crucea îmi aduc liniștea în suflet. Pe lângă celelalte 20 de tatuaje pe care le aveam, fiecare făcut într-un moment cheie al vieții, dar toate cu o poveste, am simțit și de data aceasta că este potrivit să-mi îmbogățesc colecția de picturi pe piele, chiar dacă cel mai recent tatuaj a fost făcut acum o lună la Miami Ink. Nu am un interval de timp pentru a recurge la noi și noi desene, însă îmi ascult inima ori de câte ori îmi spune ceva.

Dacă vă întrebați care este următorul tatuaj pe care mi-l voi face, răspunsul este că vreau să îmi tatuez o mantra extrem de specială pentru sufletul meu pe piciorul stâng, în cel mai scurt timp. Momentan asta am în plan, dar cu siguranță pe parcurs voi adăuga și alte idei.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus