Connect with us

4 TRUCURI pentru un POSTERIOR de invidiat

https://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2017/03/George-Lamberis-instagram_BSB0FtXhuxw.mp4

4 TRUCURI pentru un POSTERIOR de invidiat

Vrei să ai picioare tonifiate şi subţiri? Aceste 3 mici trucuri te vor ajuta să obții picioarele pe care ți le-ai dorit!

Ai momente în care simți că ai un surplus inestetic de greutate în zona coapselor? Ai vrea să scapi de acest invonvenient însă nu știi cum? Nu ai timp să mergi la sală și să te lași pe mâna unui antrenor profesionist? Dacă răspunsul la aceste intrebari este da, atunci avem vesti bune pentru tine!

Combaterea grăsimii de pe coapse este departe de a fi imposibilă. Urmează acești pași simpli și vei fi pe drumul spre a avea coapse mult mai subțiri și mai tonifiate!


Ai grijă de dieta ta!

Acest lucru s-ar putea să nu pară o schimbare centrată pe zona coapselor însă te va ajuta la gestionarea procentului de grăsime din corp per ansamblu. O dietă sănătoasă și o alimentație adecvată te vor ajuta ca exercițiile pe care le faci să acționeze mult mai eficient.

  • În primul rând, există anumite alimente care contribuie la creșterea procentului de grăsime din corp, precum alimentele prăjite, cele supra-prelucrate sau mult prea bogate în uleiuri grase.
  • Încearcă să mănânci regulat gustări sănătoase, precum semințele sau fructele. Acest lucru te va împiedica de la a te înfometa și apoi a mânca prea mult în timpul mesei.
  • De asemenea, asigură-te că bei multă apă – acest lucru va ajuta grăsimea să treacă prin corpul tău mai repede.
  • Mănâncă aproximativ 25 de grame de alimente bogate în fibre pe zi, deoarece acestea pot crește cantitatea de grăsime pe care o arzi cu până la 30%.

Fă exerciții cu regularitate!

#1 Săritura broscuței

Îți plac săriturile broscuțelor? Ei bine, acesta va fi primul exercițiu.

Stai cu picioarele depărtate și vârfurile îndreptate spre exterior. Apleacă-te cât mai mult posibil, fără ca genunchii să îți depășească linia degetelor de la picioare. Sari și revin-o în aceeași poziție, întorcându-ți corpul de fiecare dată, încât să te poți deplasa într-un cerc.

#2 Cercuri interioare

Al doilea exercițiu se numește „cercuri interioare”.

Întinde-te pe partea dreaptă și sprijină-ți capul cu brațul de jos. Apoi îndoaie piciorul de sus și pune-l deasupra piciorului de pe sol. Întinde piciorul de jos și desenează cu vârful acestuia cercuri cât mai mari în aer. Ai grijă ca piciorul să rămână încordat, iar mișcăril să fie lente și bine controlate.

Trasează 20 de cercuri, apoi schimbă poziția.

#3 Foarfecele

Al treilea și ultimul exercițiu este cel al foarfecelor.

Acest antrenament aduce un bonus, întrucât îți lucrează brațele, pieptul, abdomenul și coapsele. Exercițiul va funcționa cel mai bine pe o suprafată netedă, precum parchetul.

Așază-te într-o poziție de scândură dreaptă și poziționează fiecare picior pe un prosop. Susține partea superioară a corpului cât mai încordată și glisează picioarele cât mai larg posibil în exterior. Apoi încordează coapsele pentru a le apropia din nou. Încearcă să faci acest exercițiu în serii de 15 repetări.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus