Connect with us

8 lucruri de ZI CU ZI pe care le-ai făcut GREȘIT până acum. Numărul 6 îți va salva SĂNĂTATEA!

LIFESTYLE

8 lucruri de ZI CU ZI pe care le-ai făcut GREȘIT până acum. Numărul 6 îți va salva SĂNĂTATEA!

8 lucruri de ZI CU ZI pe care le-ai făcut GREȘIT până acum. Numărul 6 îți va salva SĂNĂTATEA!

Fiecare dintre noi își dorește să reușească să găsească o modalitate prin care să simplifice activitățile de zi cu zi. Uneori ne împotmolim șine dăm seama că pierdem prea mult timp și energie făcând unele dintre cele mai simple lucruri. Iată care sunt cele mai bune și utile soluții pe care le poți folosi pentru a face lucrurile mai ușor! Viața poate părea o chestie complicată, dar niciodată nu-i prea târziu s-o simplifici.

1) Cum să mănânci corect chips-urile

Un mod simplu pentru a fi mânca chipsuri: deschide punga și îndoaie-i marginile, astfel încât să formezi un fel de bol artificial. Astfel, nu mai este nevoie să mai bagi mâna până la fundul pungii. În plus, această modalitate este mult mai igienică.

2) Cum să nu ți se încălzească băutura

Nu doar că modalitatea corectă de a ține paharul este aceea de a-l apuca de picior, însă dacă ei ține băutura de cupă, aceasta se va încălzi mult mai repede.

3) Cum să tai pâinea astfel încât să nu lași firimituri

Acest lucru poate părea extrem de simplu, însă face o foarte mare diferență. Încearcă să pui pâinea cu fața în jos și să o tai și vei observa că astfel nu vei mai avea parte de firmituri

4) Cum să faci corect un sendviș 

Pentru a reuși să faci sendvișul perfect, ai nevoie de două felii de salam. Taie-le în două și apoi poziționează-le ca în imagine, astfel că nicio bucată de salam nu va ieși în exterior, iar gustarea va fi foarte ușor de mâncat!

5) Folosește un pahar de sticlă pentru a amplifica volumul difuzorului de la telefonul tău mobil

Vei observa că, dacă vei poziționa telefonul într-un pahar gol de sticlă, sunetul se va auzi mult mai tare și mai clar.

6) Pune hârtia igienică pe suport cu fâșiile în exterior

Multe persoane se întreabă care este modalitatea corectă de poziționare a hârtiei igienice pe suport. Poziționeaz-o cu fâșiile spre exterior. În acest fel este mai ușor de scos de pe suport, nu atinge peretele și nu e contaminată cu atât de multe bacterii.

7) Aplică parfum doar în zona urechilor și gâtului

Nu e nevoie să aplici parfum pe încheieturi, pentru că oricum aceea este o zonă de unde se evaporă mult mai repede. Zona gâtului și cea a urechilor este cea în care parfumul persistă cel mai mult.

8) Încălzește mâncare în sertarul de sub cuptor

Atunci când vrei să încălzești mai multă mâncare, ar fi ideal fie că așezi vasele în tava specială de sub cuptor, sau să plasezi toate vasele într-o tavă pe care să o introduci mai apoi în cuptor.

Citește și 10 MÂNCĂRURI în legătură cu care ai fost MINȚIT până acum

Fiecare producător de produse alimentare îşi doreşte să câştige un profit cât mai mare. Astfel, aceștia ajung deseori chiar să îşi manipuleze clienţii astfel încât ei să le cumpere produsele. Iată care sunt câteva dintre strategiile producătorilor de produse alimentare pentru a reuşi să îşi crească mai mult profitul profitând de naivitatea clienţilor lor.

# 1 Chipsurile de cartofi

Chipsurile sunt fabricate în principal din făină şi amidon. Studiile au demonstrat că procentul folosirii cartofilor adevăraţi în fabricarea acestei gustări este cel de 42%, astfel că mai mult de jumătate din compoziţia finală este obținută folosindu-se alte ingrediente.

# 2 Brânza de sandwich

Unul dintre cele mai răspândite sortimente de brânză de sandwich este cel cu şuncă. Cu toate acestea, producătorii folosesc ulei de palmier pe post de înlocuitor pentru laptele şi şunca din brânză, astfel că produsul final nu are aproape nimic în comun cu cel real.

# 3 Alimentele conservate

Când vine vorba despre alimentele congelate, greutatea reală a acestora este foarte rar menţionată. Producătorul menţionează numai greutatea netă a recipientului, fără a indica greutatea produsului original, înainte ca acestuia să i se fi adăugat apă şi să fi fost congelat.

# 4 Sosul de brânză

Mulţi oameni adoră sosul de brânză. Cu toate acestea, el nu conţine aproape deloc brânză, fiind o combinaţie între ulei de palmier şi arome alimentare.

# 5 Ciocolata cu alune

Producătorii de ciocolată folosesc nuci ieftine sau înlocuitori pentru a-i pune în ciocolată. Chiar dacă o întreagă ciocolată conţine 3-4 alune, preţul ciocolatei va fi calculat întotdeauna ţinându-se cont de o cantitate mult mai mare de alune de cea mai bună calitate.

# 6 Bucăţele de pui

Deşi acest lucru pare greu de imaginat, producătorii de astfel de produse folosesc carne de vită în amestecul pentru pui. Astfel, aceste produse sunt confecţionate din 50% carne de pui şi 50% amestec din vită şi soia.

# 7 Ceaiul instant

Chiar dacă această băutură este extrem de gustoasă şi de răcoritoare, ea conţine mai puţin de 2% ceai, restul de 98% fiind arome, apă şi aditivi.

# 8 Untul

Compoziţia naturală a untului conţine doar lapte integral şi smântână. Cu toate acestea, aproape toţi producătorii de unt folosesc uleiuri vegetale sau ulei de palmier în untul lor.

# 9 Cartofii prăjiţi

În ceea ce priveşte cartofii prăjiţi, tehnicile de manipulare vizuală sunt cel mai des întâlnite. De exemplu, în foarte multe situaţii, singura diferenţă dintre o porţie mare de cartofi şi una medie este ambalujul, nu cantitatea de cartofi în sine.

#10 Apa îmbuteliată

Cercetările arată că apa îmbuteliată pe care o cumpărăm este identică cu cea de la robinet.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus