Connect with us

CONCURS – Cum să ai o piele FRUMOASĂ și SĂNĂTOASĂ chiar la tine ACASĂ

ADELINA

CONCURS – Cum să ai o piele FRUMOASĂ și SĂNĂTOASĂ chiar la tine ACASĂ

Iată care sunt cei 10 câștigători ai concursului organizat de mine împreună cu cei de la Dr. Organic!

1. Chitoi Gabriela 

2. Tudose Oana Alexandra 

3. Andreea Ionita 

4. Andreea Popescu 

5. Raluca Adam 

6. Miu 

7. Petre Camelia 

8. Oancea Lavinia Andreea 

9. Claudia bv 

10. Crăciun Alexandra 

Pentru a intra în posesia premiilor, participanții desemnați câștigători trebuie să trimită, în termen de 72 de ore de la data desemnării ca și câștigător în cadrul concursului, printr-un e-mail la adresa Laura.Dinu@adpharma.com, următoarele informații: numele și prenumele, adresa și numărul de telefon.

Am un concurs pentru tine, așa că asigură-te că citești articolul până la final pentru a nu rata ocazia de a te număra printre cei 10 câștigători!

Dragile mele, v-am mai vorbit în trecut despre cum eu acord foarte mare atenție rutinei mele de îngrijire, pentru că este extrem de important să avem grijă de noi și de frumusețea noastră. Pe lângă tratamentele cosmetice specializate la care apelez, pun accent pe produsele de îngrijire și înfrumusețare pe care le folosesc. Este important ca acestea să fie alese mereu în funcție de tipul meu de piele și să conțină ingrediente naturale.

Consider că natura reușește mereu să se vindece și să se regenereze, astfel că îmi doresc să încorporez cât mai multe ingrediente naturale în produsele pe care le folosesc, pentru a beneficia de pe urma proprietăților lor.

Deși gama Dr. Organic este nou intrată pe piața din România, sunt convinsă că produsele lor vor deveni rapid printre cele mai apreciate, datorită faptului că reușesc să întrunească toate cerințele unei femei moderne care își dorește să aibă grijă de ea. Peste 70% dintre ingredientele folosite pentru aceste produse sunt organice. Deși este nevoie să se integreze și anumite chimice pentru conservarea produselor, pot să vă spun că știu că acestea nu conțin parfum, parabeni sau sulfați.

Unul dintre lucrurile inovative referitoare la produsele Dr. Organic este faptul că acestea au înlocuit baza de apă(care este un ingredient inactiv, fără proprietăți speciale) cu aloe vera, despre care știm deja prea bine că face minuni pentru piele!

Eu sunt foarte încântată de gama lor cu rodie, pe care am avut ocazia de curând să o testez.

Aceasta conține o cremă anti-rid și anti-îmbătrânire, o pastă de dinți specială pentru cei cu gingii sensibile, un balsam de buze care este foarte util, pentru că eu nu uit niciodată să îmi hidratez buzele, o cremă de ochi și un deodorant organic.

 

 

Deodorantul este extrem de util, pentru că ingredientele organice sunt blânde cu pielea subrațului care este extrem de sensibilă.

 

Multe persoane consideră că o cremă ani-îmbătrânire trebuie folosită doar de persoanele în vârstă, însă această concepție este total greșită! Ea reprezintă un produs care ajută la întreținerea și regerarea pielii și, datorită extractului din semințele de rodie, are proprietăți antioxidante și vitaminizante.

 

Crema de ochi devine un produs must-have după vârsta de 25 de ani, pentru că pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă și necesită atenție specială pentru a nu-și pierde elasticitatea și fermitatea!

 

Produsele Dr. Organic variază foarte mult având numeroase game precum cea cu aloe vera, ulei de cocos, morrocan oil, ulei de argan, trandafir, ulei de tea tree și multe altele.

Ei bine, astăzi am un cadou pentru voi! Împreună cu cei de la Dr. Organic, ofer 10 vouchere în valoare de 50 RON pentru achiziționarea produselor Dr. Organic din farmaciile Sensiblu.

Tot ce trebuie să faci este să îmi lași un comentariu la acest articol aici, pe blog, în care să îmi spui “Care este ritualul de îngrijire de care nu te vei putea lipsi niciodată!”.  Concursul se va încheia pe data de 31 august, ora 23.59, iar eu voi anunța câștigătorii până pe data de 4 septembrie. Mai multe detalii găsiți în regulamentul disponibil aici! Nu te teme să fii creativ, poate mă inspir și eu din ideile tale!

Te pup,

Adelina.

31 Comentarii

31 Comments

  1. Diana

    august 31, 2017 la 12:17 pm

    În fiecare dimineață și seara îmi curat și hidratez fata iar o data pe săptămână exfoliere. Acesta este un ritual cât se poate de simplu da foarte eficient, cel puțin pentru mine.☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus