Connect with us

Cum să ne îmbrăcăm la modă cu bani puțini. Uite ce trucuri folosesc eu

ADELINA

Cum să ne îmbrăcăm la modă cu bani puțini. Uite ce trucuri folosesc eu

Dragilor, v-am promis că o să încerc să mă dezvolt și pe partea de modă și frumusețe pe blogul meu și pe EDAvideoblog, astfel că astăzi o să vă arăt un clip pe care l-am filmat acum ceva timp,  în care vă arăt cum vă puteți alcătui două ținute cool și în trend, fără a avea un buget prea mare. Sper să vă placă!

Bugetul nu trebuie să fie o condiţie esenţială pentru modul în care arată garderoba ta. Urmând câteva sfaturi simple şi acordând atenţie pieselor pe care le achiziţionezi, poţi avea o garderobă de invidiat! Iată care sunt cele mai importante şi utile sfaturi de care trebuie să ţii cont atunci când mergi la cumpărături!

Testează terenul!

Este foarte important să cunoşti magazinele în care ar trebui să faci cumpărături. Magazinele de masă prezente în mall-uri pot fi de foarte multe ori variante foarte bune pentru a-ţi achiziţiona obiecte vestimentare la un preţ redus. De asemenea, nu exclude varianta outlet-urilor şi a magazinelor Second Hand, acestea te pot surprinde şi poţi găsi în ele piese extrem de utile.

Construieşte o garderobă inteligentă

Înainte să investeşti în jachete colorate sau adidaşi fosforescenţi, încearcă să îţi achiziţionezi întâi piesele de baza ale garderobei tale. Acestea te vor ajuta să îţi poţi alcătui ţinutele cu uşurinţă în fiecare dimineaţă şi le vei putea combina ulterior cu noile piesele pe care le vei dobândi.

Iată care sunt piesele esenţiale pe care fiecare fată ar trebui să le deţină în dulapul ei:

Cel puţin o pereche de jeanşi strâmţi sau drepţi închişi la culoare. Este foarte important ca această piesă vestimentară să fie măsura potrivită şi să te avantajeze. Materialul jeansilor trebuie să fie de bună calitate întrucât vei purta această piesă foarte mult şi vrei să te asiguri că nu se va deteriora prin spălare şi purtare. Aceştia trebuie să nu aibă foarte multe detalii, simplitatea te va ajuta să îi foloseşti în foarte multe combinaţii.

O rochie neagră clasică

Acest gen de piesă este una esenţială întrucât te poate scoate din orice situaţie problematică. O rochie neagră poate fi asortatat atât în ţinute de zi, cât şi în ţinute de seară, aceasta te poate pune în valoare şi îţi poate ascunde imperfecţiunile. Alege o croială care să te avantajeze şi un material de calitate şi te vei folosi foarte mult de această piesă.

Două perechi de pantofi cu toc 

unii negri şi unii culoarea pielii. Alege un model cât mai simplu şi cu botul uşor ascuţit, acesta te va face să pari mai înaltă şi mai subţire.

O fustă creion

Această piesă este perfectă pentru momentele în care vrei să fii feminină fără să pară că te-ai străduit foarte mult.

Un sacou simplu

Sacoul este o piesă extrem de importantă pentru orice femeie, acesta poate fi purtat cu jeanşi sau cu rochii şi fuste, îţi va acentua zona taliei şi îţi va face braţele şi gâtul să pară mai lungi şi mai subţiri. Alege întotdeauna un model simplu şi clasic pentru piesele pe care le achiziționezi, cu cât o piesă va fi mai detaliată şi mai încărcată, cu atât îţi va fi mai greu să o asortezi.

Cumpără 4-5 tricouri simple dintr-un material de bună calitate

Alege tricourile în nuanţe neutre precum alb, negru, maro sau gri, caută forme diferite ale decolteului şi croiuri care să te avantajeze. Acest gen de piese pot fi purtate cu uşurinţă în fiecare zi, sunt uşor de asortat cu orice fel de jachetă sau pereche de pantaloni şi te vor face să arăţi stilată şi aranjată.

Investeşte în 2 cămăşi albe de bună calitate

Acestea vor fi perfecte pentru zilele în care ai întâlniri de afaceri sau interviuri, vor putea fi asortate foarte uşor cu restul pieselor din garderoba ta şi vor arăta minunat cu o fustă creion şi un sacou.

Concentrează-te asupra culorilor

Alege culori clasice pentru elementele garderobei tale, întrucât acestea vor fi uşor de combinat unele cu celelalte. Poţi alege culori puternice pentru accesoriile tale şi pentru piesele statement precum un sacou sau o pălărie interesantă. Poţi alege de asemenea şi o rochie pentru o ocazie specială într-o culoare vie, însă nu uită că aceasta nu va putea fi folosită în la fel de multe combinaţii precum o rochie neagră.

Fă cumpărături pentru ocaziile viitoare

Evită să achiziţionezi haine pe care îţi imaginezi că le vei purta doar în următoarele luni. Piesele pe care le cumperi acum trebuie să îşi găsească utilitate în garderoba ta şi în următorii 3-4 ani, astfel că este esenţial ca baza ta vestimentară să fie una bine aleasă. Cu cât îţi alegi piesele gândindu-te mai mult la viitor, cu atât vei reinvesti mai puţini bani în următorii ani.

Cumpără în secțiunea de vârstă care ţi se potriveşte

În cazul în care ai trecut de 20 de ani şi nu mai eşti o adolescentă, evită să îţi achiziţionezi piese de la secţiunile pentru tineri sau copiii. Este foarte important ca hainele pe care le porţi să îţi reflecte vârsta şi poziţia pe care vrei să o ai în societate. De asemenea, vrei să transmiți maturitate şi siguranţă şi vrei ca prima impresie pe care o laşi să fie una de persoană pe care te poţi baza.

Alege în mod inteligent accesoriile

Accesoriile sunt foarte importante, acestea dau personalitate unei ţinute şi adaugă un centru de atenţie, însă trebuie să ai grijă la modul în care le alegi. Nu este necesar să investeşti foarte mult în accesoriile tale, însă este important ca acestea să nu arate ieftin. Nu exagera atunci când accesorizezi o ţinută, dacă optezi pentru cercei, atunci evită să adaugi şi un colier iar dacă optezi pentru inele, încearcă să renunţi la brăţări. Simplitatea te va face să fii remarcată în foarte multe cazuri, aşa că vei arăta mult mai sofisticată purtând un singur accesoriu care să te avantajeze.

De asemenea, încearcă să investeşti într-un plic elegant de seară care să se potrivească cu orice ţinută ai purta şi într-o geantă solidă într-o culoare neutră, pe care să o poţi purta zi de zi.

Fă cumpărături în mod inteligent

Deşi de multe ori perioada reducerilor te poate induce în eroare şi te poate face să achiziţionezi piese care în realitate nu îţi trebuie, există şi posibilitatea de a găsi nişte piese extrem de funcţionale în această perioadă. De exemplu, în perioada reducerilor de iarnă, sunt mari şanse ca rafturile magazinelor să deţine piese de iarnă, aşa că încearcă să nu te laşi furată de mirajul anotimpului în care eşti şi să investeşti într-un palton care îţi va folosi în sezonul rece.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus