Connect with us

Ce SECRETE folosesc pentru a arăta superb într-o rochie de seară

ADELINA

Ce SECRETE folosesc pentru a arăta superb într-o rochie de seară

Happy monday, prieteni!

Mă bucur să ne regăsim aici, în locul meu preferat, unde iubesc să împart cu voi bune și mai puțin bune din viața mea de zi cu zi. Începutul de săptămână poate fi frumos și promițător, însă asta ține numai de noi și de gândirea noastră.

Nu uitați că, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți după ce vă treziți este să zâmbiți! Ziua va fi minunată și plină de pozitivism și voie bună. Acesta este unul dintre secretele mele din fiecare dimineață. Iubesc să văd oameni calzi și afectuoși. Vă sugerez să încercați și voi și veți vedea rezultatele!

Ultima perioadă a fost una foarte încărcată cu evenimente, mai ales private (nunți și botezuri). Ne aflăm cu foarte puțin timp înaintea postului, dar și al momentului creștinării micuței noastre, Zenaida-Maria, care se va desfășura pe data de 10 noiembrie, în mai puțin de 2 săptămâni.

Sunt o împătimită a acestor evenimente. Îmi place să merg și să mă întâlnesc cu oameni dragi, să ne distrăm și să socializăm. Dar, până la momentul apariției la un astfel de eveniemnt, noi, femeile trecem prin multe pregătiri și o analiză amănunțită a creațiilor pe care alegem să le purtăm. Ne gândim de 1000 de ori dacă o ținută va fi una de succes sau dacă ne vom simți bine purtând-o.

Cum știm dacă ne-am îmbrăcat potrivit pentru evenimentul în sine și pentru silueta noastră, dacă am ales o ținută care să ne scoată formele în evidență? Sau pur și simplu dacă ne vom simți admirate purtând niște rochii cumpărate direct din magazin și nu făcute pe comandă?

Astăzi vreau să vă dau mici ponturi despre cum să arătați WOW în orice ținută veți purta la evenimentele importante din viața voastră, pe care puteți să le puneți în aplicare atunci când mergeți la shopping.

1. Cunoaște-ți proporțiile și ține cont de ele

Este extrem de important să știi în ce categorie te încadrezi: plinuță/ corpolentă/ femeie cu forme proeminente și sexy/ slabă, dar cu forme/ slabă fără forme. Acesta este un prim detaliu foarte important de care trebuie să-ți pese atunci când mergi în magazin să-ți achiziționezi ținuta.

2. Nu ignora zonele pe care nu le vrei la vedere

Dacă, spre exemplu, ai brațele groase, nu te va avantaja niciodată o rochie corset, cu clavicula și brațele la vedere. Vei părea rotunjoară și îndesată într-un sac care stă să bubuie, și care totuși ar trebui să te pună în valoare. Poți opta pentru mâneci 3 sferturi, sau pelerină atașată rochiei, eventual rochii lărgute, vaporoase, cu mâneci clopot sau din voal cu manșetă.

3. Dacă ai gleznele groase, nu alege niciodată un model de rochie creion

Toți invitații de la eveniment vor observa acest detaliu și nu vei fi un subiect de discuții elegante, ba dimpotrivă. Dacă sunt mai dezvoltate decât este normal să fie, mai exact direct proporțional cu restul corpului, ți-aș recomanda să optezi pentru rochii lungi până în pământ. Poți descoperi partea de sus dacă îți doreșți să fii sexy sau eventual poți alege o rochie mulată pe corp, tip sirenă. Te vei simți sexy și admirată, iar bunul gust va fi la el acasă.

4. Nu îmbracă rochii cu spatele gol, dacă acesta nu este bine lucrat la sală

Un spate care nu este ferm, nu arată tocmai bine într-o rochie cu decolteu adânc pe spate. Defectele trebuiesc acoperite, nu scoase în evidență.

5. Când porți o rochie lungă până în pământ, nu uita să-ți pui cele mai înalte tocuri din dressing-ul tău

Rochia va cădea mult mai elegant și vei părea regina balului atunci când îți vei face apariția. Asigură-te că nu este într-atât de lungă încât să te împiedici și să te faci de râs și că nici nu ți se vede sandaua. Trebuie să curgă până în pământ. Întotdeauna alegem sandale la rochiile prețioase. Pantofii păstrează-i pentru ținutele cu pantalon. Pantofii stiletto se potrivesc doar la rochiile creion, chiar și cele prețioase, însă nu în cazul celor lungi.

6. Lungimea rochiei va vorbi despre tine

Niciodată nu mi-a plăcut să port o rochie care nu are o lungime foarte bine definită, cu excepția acelei lungimi “Dior”, care este ca o amprentă a acestei case de modă și totul este gândit în jurul acesteia. Iubesc rochiile lungi, foarte lungi și rochiile creion. Port și rochii scurte, dar nu atât de des.

7. Dacă mergi la o nuntă, ESTE INTERZIS să porți alb

De ce? Doar mireasa are permisiunea de a purta această culoare. Este cea mai specială zi din viața ei, iar tu nu trebuie să concurezi cu ea. La botez poți purta orice în afară de negru. Presupun că vă și dați seama de ce. În cazul în care sunteți mari iubitori ai acestei non-culori, vă recomand să potriviți o pereche de pantofi colorați sau o pălărie interesantă pentru a da nota potrivită ținutei voastre.

Vă las mai jos 2 dintre exemplele pe care vi le recomand pentru astfel de evenimente. Le gășiți și voi pe Instagramul @sungatevogue sau în magazinul fizic – Calea Dorobanților 206.

Vă pup și vă urez o săptămână perfectă!❤

Instagram – Sungate Vogue

 

Instagram – Sungate Vogue

 

Instagram – Sungate Vogue

 

Instagram – Sungate Vogue

 

Instagram – Sungate Vogue

 

Instagram – Sungate Vogue

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus