Connect with us

VIDEO – Cum realizăm machiajul de zi în doar 7 minute

ADELINA

VIDEO – Cum realizăm machiajul de zi în doar 7 minute

Acum ceva timp am filmat pentru voi un tutorial pentru realizarea machiajului de zi. Acesta trebuie să te pună în valoare și să îți scoată în evidență trăsăturile, fără a părea exagerat sau încărcat. Iată cum trebuie să fie realizat și care sunt principalele reguli de care ar trebui să ținem cont.

Există câteva reguli pe care trebuie să le urmăm atunci când realizăm un machiaj de zi.

1. Folosește protecție solară!

Este foarte important să îți protejezi pielea de fiecare dată când o expui razelor soarelui. Poți opta fie pentru o cremă cu protecție contra razelor UV sau pentru un fond de ten cu astfel de proprietăți.

2. Nu accentua prea tare privirea

Cuvântul cheie pentru machiajul de zi cu zi trebuie să fie natural. Nu accentua mult prea mult privirea, tu trebuie să urmărești să îți evidențiezi frumusețea naturală, nu să îți alterezi trăsăturile. Optează pentru un strat de mascara și ochii tăi vor arăta minunat.

3. Nu îți contura exagerat fața

Deși tehnica contouring-ului a devenit extrem de populară și s-a dovedit că poate face minuni, nu este indicat să abuzezi de ea în timpul zilei. Pielea ta trebuie să poată să respire, așa că nu trebuie să o încarci cu foarte multe produse de acoperire și contur.

4. Îngrijește-ți sprâncenele

Sprâncenele sunt extrem de importante întrucât forma lor îți poate schimba radical fizionomia. Nu trebuie să le conturezi exagerat. Folosește un gel de fixare sau un creion special și piaptănă sprâncenele astfel încât să pară aranjate și îngrijite.

5. Accentuează buzele!

Dacă vrei să accentuezi o trăsătură a feței tale cu machiajul de zi cu zi, alege buzele! Dacă simți nevoia de o pată de culoare, optează pentru un gloss strălucitor sau un ruj într-o culoare puternică. Dacă vrei ca look-ul tău să rămână unul complet natural, alege o nuanță neutră pentru buze.

Pentru un tutorial complet de realizare a machiajului de zi cu zi, urmărește clipul de mai jos!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus