Connect with us

Ziua botezului a venit! Iată prima imagine încărcată de emoții

ADELINA

Ziua botezului a venit! Iată prima imagine încărcată de emoții

Vă salut, dragilor! Nu-mi vine să cred că au trecut 3 luni de când Zenaida-Maria și-a făcut apariția în viața noastră pe care a și schimbat-o total.
Totul a prins culoare și acum simțim că avem pentru ce să trăim și să muncim.

Astăzi este o zi mare pentru noi. O creștinăm pe prințesa noastră, după care vom petrece până dimineață alături de prietenii noștri și familii. Am vrut să fiu prima care vă prezintă amănunte din această frumoasă zi, mult și intens așteptată. Știu că m-ați întrebat în repetate rânduri cum vor arăta ținutele noastre pentru acest eveniment, iar eu m-am gândit să vi le prezint în exclusivitate, înainte de a le vedea chiar și invitații noștri la eveniment.

Pentru această frumoasă zi, Virgil a ales să poarte un costum din 3 piese (vestă, sacou și pantalon) toate sub semnătura Viggo și Cătălin Botezatu.
Cătălin este cel care l-a consiliat pe Virgil în alegerea ținutei. El deja știa în mare cum își dorește să arate la botez, însă a avut nevoie și de stabilirea altor detalii importante, care au ajutat ca acest costum să fie unul perfect și să-l pună în valoare așa cum și-a dorit. Personal, sunt foarte încântată de cum arată la 4 ace. Nu m-ar deranja să poarte ținute elegante mai des.

Mergând mai departe, vreau să vă vorbesc puțin despre ținuta mea. Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate.
De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere.

Albul este non-culoarea mea preferată. Îmi place la nebunie, poate și pentru că sunt brunetă și subliniază frumos contrastul. În aceeași măsură, și ținuta lui Zeny a fost aleasă cu atenție la detalii și materiale. Am ținut cont că pielea ei este sensibilă și are nevoie de un material foarte fin și delicat – tot alb, pentru a fi la asorté cu mami.

După biserică vom schimba ținutele cu cele de petrecere. Vă spun doar atât – ținuta mea de seară va fi mult mai sexy, iar pe cea a lui Zeny încă n-am văzut-o pentru că tradiția spune că nasa trebuie să o costumeze pe finuță, după botez. Și eu sunt în mega suspans!

Sperăm să vă placă prima imagine cu noi dintr-o zi extrem de specială. După biserica, vom merge la Aristocrat unde ne vom distra până dimineață! Evident că eu o să fiu foarte activă pe rețelele de socializare, așadar rămâneți aproape pentru noutăți.

 

Vă îmbrățișăm!
Să ne țineți pumnii! Am plecat spre biserică! ♥️

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus